زندگینامه حجت الاسلام والمسلمین شیخ حسین اشرفی
حماسه سازان همیشه جاوید روحانیت دامغان 4⃣
زندگینامه حجت الاسلام والمسلمین شیخ حسین اشرفی
در سال ۱۳۴۱ در خانواده ای متوسط و کارگر دیده به جهان گشود. دوره راهنمایی و متوسطه را تا سال ۱۳۶۰ به پایان رساندند.
در سال ۱۳۶۲ پس از اتمام دوران سربازی در منطقه خوزستان ، وارد حوزه علمیه دامغان شده و شش ماه بعد به شهر مقدس قم عزیمت کرده و وارد مدرسه رضویه شدند.
دروس سطح را در طی هشت سال به اتمام رسانید و سپس از سال ۱۳۷۲ در درس خارج آیات عظام فاضل لنکرانی ، سبحانی و نوری همدانی شرکت کرد.
در همین سالها بود که فعالیت قرآنی خود را نیز آغاز کرد و با اخذ دوره تخصصی تفسیر ، بصورت مستمر از محضر مفسر قرآن کریم حضرت آیت الله جوادی آملی بهره مند می گردد.
سابقه حضور حدود بیست ساله در دروس تفسیر این مفسر جلیل القدر و بهره مندی هفده ساله از دروس فقه این عالم کبیر از برگ های افتخار آمیز این شاگرد قران کریم است.
تخصص در زمینه های مختلف فقهی ، اصولی و تفسیری باعث گردید که ایشان توفیق کرسی درس در مناطق مختلف را کسب نمایند و در شهرهای قم ، دزفول و بیرجند شاگردانی را در این زمینه تربیت نمایند.
بخاطر داشتن سوابق پژوهشی با داشتن مدرک دکتری توانستند استاد راهنما و مشاور دهها رساله علمی در مقاطع تحصیلی حوزوی باشند.
تلاش های این روحانی وارسته در علم و تحصیل خلاصه نشد و نقش ایشان در دفاع مقدس نیز پررنگ بوده است. مقداری از دوران سربازی را در سالهای ۱۳۶۱ و ۱۳۶۲ در جبهه های غرب و گرمای سوزان خوزستان گذراند. دوران سختی که خوزستان در گرماگرم تاخت و تاز دشمن بود و هر نقطه و شهری از این استان درگیر تیرهای ددمنشان قرار داشت.
در دوران تحصیل هم ، اشتیاق به درس و تحصیل مانع از این نگردید که سنگر معنویت و دفاع مقدس را رها نماید. حضور در عملیاتهایی چون کربلای یک ، کربلای چهار ، کربلای پنج و خط های پدافندی از نمونه های جهاد این رزمنده دلاور است. در این عملیاتها گاه آرپی جی زن گردان بود و گاه در سمت معاون دسته ظاهر می شد و گاه بخاطر کسوت روحانیت مسئولیت تبلیغات گردان را به دوش می کشید.
وجود چند ترکش در بدن یادگار حضور یازده ماهه در خط مقدم است که نام این سرباز امام زمان(عج) را در زمره دفتر جانبازان جنگ تحمیلی در نزد خداوند به ثبت رسانید.
در زمان حضور در درس و تحصیل نیز از فکر جبهه ها غافل نبود و هموار در تشویق جوانان برای اعزام به دفاع از میهن اسلامی و تهیه امکانات برای پشتیبانی جنگ تلاش وافر داشت.
تالیفات :
۱. تأليف کتاب نهضت خدمت رسانی
۲. تحقيق و تنظيم مجلدات تسنیم ۹ ، ۱۷، ۱۸ ، ۲۰ ، ۲۲ ، ۲۳ ، ۲۴ ، ۲۶ ،۲۷ ، ۳۱ ،۳۲ ، ۳۶ ، ۳۸ و ۳۹
۳. تحقيق و تنظيم کتاب سروش هدايت ج ۲
۴. تأليف کتاب دشمن شناسی
۵. تحقيق و تنظيم تقريرات درس خارج فقه حضرت آيتالله العظمی نوری همدانی مربوط به سال های ۸۰ – ۸۵(آماده چاپ).
۶. تحقيق و تنظيم کتاب قاعده نفی عسر و حرج (آماده چاپ).
0 Comments