فاضل مجاهد حجت الاسلام و المسلمین حاج سیّد علی مهدی نژاد

حماسه سازان همیشه جاوید روحانیت دامغان 1⃣1⃣

فاضل مجاهد حجت الاسلام و المسلمین حاج سیّد علی مهدی نژاد

حاج سید علی مهدی نژاد در سال ۱۳۳۶ در خانواده ای مذهبی در روستای خورزان متولد شد. پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی، در سال 1348 به عنوان اولین طلبه از این روستا وارد حوزه علمیه دامغان شد و از اساتیدی همچون حج اسلام خدایی(ره)، نصیری(ره) و حاج سید مسیح شاهچراغی (ره)بهره برد.

در سال 1353 به قم عزیمت کرد و دروس سطح و خارج را در این شهر ادامه داد. در طی این دوران از محضر اساتیدی همچون آیات عظام مشکینی، فاضل لنکرانی، ستوده، بنی فضل، فاضل هرندی ،مکارم شیرازی و نوری همدانی استفاده کرد.

در دوران ستمشاهی در مبارزات علیه رژیم پهلوی شرکت داشته و با پخش اعلامیه و شرکت در تظاهرات در این قیام مقدس ایفای نقش نموده و در این راه بارها مورد تعقیب قرار گرفت و چند بار نیز به شهربانی دامغان و قم احضار شد.

پس از انقلاب، در دوران دفاع مقدس، در سال 1359 برای انجام مأموریت تبلیغی به کرمانشاه رفت و به مدت سه ماه در بخش عقیدتی سپاه کرمانشاه خدمت نمود. در سال1360 به پیشنهاد شهید بزرگوار حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالقاسم داوود الموسوی(امام جمعه وقت رامهرمز) به این شهر رفت و به عنوان امام جمعۀ موقت و مدیر حوزه به مدت سه سال در این شهر خدمت نمود. در طول این مدت بارها شهر رامهرمز مورد حملات هوایی رژیم بعثی عراق قرار گرفت که در اثر این حملات منزل ایشان هم مورد اصابت موشک قرار گرفت.

در سال1362 به عنوان امام جمعه رامشیر منصوب شد و سه سال در این شهر خدمت نمود. در طول مدت 5 سال حضور در خوزستان، بارها برای انجام وظیفۀ تبلیغی در مناطق عملیاتی و در جمع رزمندگان حضور یافتند که بسیاری از اوقات در معیت شهید داوود الموسوی بوده است. در طول این مدت منزل ایشان در رامهرمز و رامشیر نیز مأوای بسیاری از رزمندگان اعزامی از دامغان بویژه روستای خورزان به جبهه های دفاع مقدس بود‌.

در سال 1365 به امامت جمعۀ شهرستان کوهدشت لرستان منصوب شد و تا سال 1375 به مدت 10 سال در این شهر محروم خدمت نمود. کوهدشت از جمله شهرهایی بود در این سالها شرایط بسیار دشواری داشت و در طول دوران دفاع مقدس بارها آماج حملات هوایی دشمن بعثی قرار گرفت و حضور ایشان در این شرایط دشوار در این شهر تأثیر بسیاری داشته است.
در سال 1375 به امامت جمعۀ الیگودرز منصوب شد و به مدت 8 سال در این شهر خدمت نمود و بالأخره پس از سالها خدمت در مناطق محروم، در سال 1383به استان خود بازگشت و به امامت جمعۀ گرمسار منصوب شد و 13 سال در این شهر خدمت نمود.

همزمان با امامت جمعۀ گرمسار، ایشان در سال 1390 به عنوان مدیر حوزه های علمیه استان انتخاب گردید و در طول 7 سال مسئولیت خود خدمات بسیاری به حوزۀ استان نمود که از جمله می توان به ارتقای سطح کمی و کیفی حوزه ها، اخذ مجوز برگزاری دروس خارج در شهرستانهای شاهرود، دامغان و سمنان، راه اندازی مراکز تخصصی در شهرهای مذکور، توسعۀ تعامل بین حوزه و آموزش و پرورش و استفاده از ظرفیت مدارس امین، راه اندازی مشاوره های مذهبی و اعزام مبلغان طرح هجرت اشاره نمود.

در سال 1397 به امامت جمعۀ شهرستان علی آباد کتول منصوب گردیده و هم اکنون در این شهر مشغول خدمت هستند.

0 Comments