زندگینامه عالم مجاهد حضرت آیت الله سید محمد تقی قادری
حماسه سازان همیشه جاوید روحانیت دامغان 9⃣1⃣
🔹زندگینامه عالم مجاهد حضرت آیت الله سید محمد تقی قادری
سيد محمد تقي قادري فرزند مرحوم سیدحسين در سال ۱۳۳۷ شمسی در روستای اراء از روستاهای شمال منطقه دامغان دیده به جهان گشود و مقطع ابتدایی را در همان روستا خواند و سپس به همراه والدین خود به دامغان مهاجرت کرد.
در سال ۱۳۵۲ با ورود به حوزه علمیه دامغان ادبیات عرب را مدت هشت ماه محضر حضرات آیات مرحوم نصیری و خدائی (ره) شروع نمود و همزمان با تبعید مرحوم حضرت آیت الله خزعلی(ره) به دامغان از علوم قرآنی ایشان بهره مند گردید.
در سال ۱۳۵۳ وارد حوزه علمیه قم شد و با پذیرش در مدرسه مرحوم حضرت آیت الله گلپایگانی (ره) از محضر اساتید نامدار آقایان مدرّس افغانی، طالقانی، عالمی ، نیکونام ، استادی ، مقتدایی ، ابراهیم امینی، استاد حاج آقا حسن تهرانی تلمذ کرد.
رسائل را نزد حضرات آقایان اعتمادی و موسوی تهرانی، مکاسب را خدمت استاد ستوده و حضرت آیت الله علوی گرگانی و کفایتین را محضر مقدس مرحوم حضرت آیت الله فاضل لنکرانی (ره) کسب فیض نمود.
استاد قادری از سال ۱۳۵۹ تا سال ۱۳۷۵ دوره کامل خارج اصول و کتاب حج را خدمت آیت الله فاضل(ره) ، کتاب قضاء محضر مرحوم آیت الله شیخ جواد تبریزی(ره) و ولایت فقیه را از مرحوم آیت الله منتظری فراگرفت. علاوه بر این دروس ، اسفار را محضر علامه حسن زاده آملی و نهایه الحکمه را خدمت استاد آیت الله مصباح یزدی و منطق و منظومه سبزاری را از محضر حضرات انصاری شیرازی و مصطفی محقق داماد آموخت.
در اوایل انقلاب در مکتب دانش شهید بهشتی(ره) مباحث شناخت را تلمذ کرد و از تجربیات شهید مطهری در باب نویسندگی استفاده وافری کرد که منشا تالیفات و صاحب سبک شدن برای ایشان گردید.
براي آمادگی تدريس در دانشگاه در دوره آموزشي مؤسسه در راه حق شركت كرده و از درس آيت الله مصباح يزدي بهره گرفته و موفق به اخذ مجوز تدريس در دانشگاه شد.
ایشان همچنین اجازاتی از سوی حضرات آیات عظام دریافت کرده و خصوصاً از مرحوم حضرت آیت الله فاضل لنکرانی (ره) نامه های متعددی دارند.
در زمینه تبلیغ ، یکی از اعضای اصلی نخبگان تبلیغی می باشند که علاوه بر اعزام به داخل و خارج از کشور ، با رسانه های ملی رادیو، تلویزیون، شبکه ولایت و مطبوعات همکاری گسترده دارند.
در ایام جنگ درکنار رزمندگان ماهها و بارها به عنوان نیروی تبلیغی ورزمی حضور داشته است. بنحویکه در یکی از دفعات حضور نام خود را در دفتر جانبازان شیمیایی دفاع مقدس ثبت می کند و به مقام جانبازی نائل می آید.
این استاد برجسته حوزه علمیه قم ، از سال ۱۳۵۷ شمسی همزمان با تحصیل ، تدریس را نیز در مقاطع مختلف حوزوی و دانشگاهی در کارنامه خود دارد. در سالهای اخیر نام ایشان ، جزء اساتید عالیه حوزه علمیه قم محسوب می گردد و با برپایی درس خارج خود ، شاگردانی را در زمینه اصول و فقه تربیت کرده است. برگزاری یک دوره ۱۶ ساله خارج اصول ، برگ زرین دیگری از تلاش علمی استاد قادری است.
تألیفات:
۱- شرح مبسوط بر اسفار اربعه
۲- مبانی استنباط مناسک حج و عمره ۳- من فاطمه هستم
۴- من امیرالمومنین هستم
۵- اینگونه زیارت عاشورا بخوانیم
۶- اینگونه ابوالفضل العباس را بشناسیم
۷- شرح اصول فقه
۸- تحلیل جامع زندگی ائمه
۹- بر کدامین مصیبت باید گریست
۱۰- شورا و توطئه منافقین
۱۱- با امام علی علیه السلام در نهج البلاغه
۱۲- دفاع از حاکمیت دینی یا تحلیلی از ولایت مطلقه فقیه
۱۳- نگاهی به واژه های سیاسی قرآن
۱۴- راه های خودسازی جوانان
0 Comments